CFE

Een geëngageerd bedrijf

BPC Group wil een geëngageerd bedrijf zijn dat duurzame oplossingen biedt, waarbij rekening gehouden wordt met de ecologische, maatschappelijke en economische uitdagingen van de wereld van vandaag. Om zijn strategische aanpak, gebaseerd op operationele uitmuntendheid en voortdurende verbetering, uit te voeren, gelooft BPC Group sterk in duurzame ontwikkeling en innovatie. Als bewijs van haar engagement volgt BPCGroup daarmee de duurzame aanpak van CFE Contracting, die gebaseerd is op een strategie rond vier hoofdthema’s, geïnspireerd op de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties.

 • Icoon Build for the future

  Build for the future

  Duurzame selectie van de materialen die we gebruiken. Onze afvalproductie beperken. De circulariteit van onze bouwmethodes herdenken, … Dit zijn de denkpistes die we vandaag in gang zetten, zodat onze sector een geëngageerde rol kan spelen bij het creëren van de stad van morgen.

 • Icoon Be a great place to work

  Be a great place to work

  Het ontwikkelen van een sfeer van vertrouwen en een gezonde bedrijfscultuur waar onze medewerkers kunnen groeien en zich kunnen ontplooien, dat is wat we als werkgever willen bereiken. In onze activiteiten staan mensen centraal. Door het bevorderen van een inspirerende en motiverende werkomgeving, willen we zorgdragen voor elk van hen.

 • Icoon Offer innovative solutions

  Offer innovative solutions

  Vooruitdenken, dat betekent ook het ontwikkelen van innovatieve oplossingen door middel van digitalisering, de voortdurende verbetering van onze processen en een constante analyse van de ontwikkeling van de markt. Operationele uitmuntendheid door innovatie is de sleutel tot een duurzame transitie van onze activiteiten.

 • Icoon Towards climate neutrality

  Towards climate neutrality

  Onze activiteiten hebben helaas een impact op de samenleving en het milieu. We moeten vandaag nadenken over oplossingen die onze sector in staat stellen om de CO²-uitstoot van onze activiteiten aanzienlijk te doen dalen.

Onze impact op het milieu verminderen

In een wereld van transitie, waar klimaatverandering centraal staat, moeten we aan de toekomstige generaties denken en daar ook effectief naar handelen zodat we iedereen een duurzame leefomgeving kunnen bieden.

BPC Group verbindt zich ertoe haar eigen CO2-uitstoot (scope 1 en 2) met 50% te verminderen in vergelijking met het referentiejaar 2021. Om haar engagement kracht bij te zetten, is BPC Group de procedure opgestart om een CO2 Prestatieladdercertificaat van niveau 3 te verkrijgen.