CFE

Wij beheersen de hele productieketen

We stemmen onze diensten af op uw behoeften en kunnen u begeleiden tijdens de volledige duur van uw project, vanaf ontwerpondersteuning tot oplevering, dankzij onze teams van ervaren ingenieurs.

Fase 1

Prijsofferte en indiening

We streven ernaar u het meest geschikte aanbod te bieden voor uw behoeften op het gebied van budget, planning en kwaliteit.

 • Icoon Prijsofferte en indiening
  Prijsofferte die het beste op uw behoeften inspeelt
 • Icoon Prijsofferte die het beste op uw behoeften inspeelt
  Publieke en privé sector
 • Icoon Publieke en privé sector
  DBFM, PPS , Bouwteam en projectwedstrijden
 • BPC People

  Prijsofferte die het beste op uw behoeften inspeelt

  Onze afdeling Prijsstudies, die bestaat uit multidisciplinaire ingenieurs en ervaren opmeters, analyseert uw verzoek grondig om u het beste aanbod binnen uw budget en planning te kunnen bieden. Samen met onze Engineeringafdeling wordt ook een voorafgaande analyse uitgevoerd om zoveel mogelijk te anticiperen op de bijzonderheden van uw project en om deze te optimaliseren door varianten voor te stellen.

 • Jardins de la Chasse - BPC

  Publieke en privé sector

  BPC Group, sinds 1865 een belangrijke speler binnen de bouwsector, kan een breed portfolio van projecten voorleggen voor zowel de privé als de publieke sector en kan u daarom begeleiden bij alle soorten projecten, waarbij tegelijk rekening wordt gehouden met de bijzonderheden en complexiteit van uw bouwwerk.

 • École René Magritte - BPC

  DBFM, PPS , Bouwteam en projectwedstrijden

  Naast de uitvoering van uw project beschikken we ook over een grote expertise en kunnen we bogen op talrijke referenties voor meer specifieke verzoeken zoals Design & Build (DBFM), PPS-projecten of projectwedstrijden.

Fase 2

Engineering, Methodes en Planning

Anticiperen op de bijzonderheden van een bouwproject, varianten vinden die in uw budget passen en uitvoeringsteams ondersteunen tijdens uw hele project zijn de taken van onze Engineeringafdeling.

 • Icoon Engineering, Methodes en Planning
  Duurzaamheid
 • Icoon Duurzaamheid
  Methodes en Planning
 • Icoon Methodes en Planning
  BIM en 2D/3D technische tekeningen
 • Icoon BIM en 2D/3D technische tekeningen
  Stabiliteit
 • Icoon Stabiliteit
  Speciale technieken
 • ZIN

  Duurzaamheid

  Duurzaamheid is een factor die almaar belangrijker wordt in de huidige economie. Dit heeft dan ook een impact op onze manier van bouwen en onze eisen op dit gebied. BPC Group ondersteunt u bij de duurzame aanpak van uw project: duurzame en passieve constructie, optimalisering van de circulaire aanpak van uw werf (cradle-to-cradle), werfbeheer dat voldoet aan de eisen van BREAM- en EPB-certificering, geothermie, thermografie …

 • BPC People

  Methodes en Planning

  Een beheersbare werf is een werf die vooraf goed gepland werd. Onze teams Methodes en Planning staan niet alleen onze afdeling Prijsstudies bij maar ondersteunen ook onze uitvoeringsteams om uw project te realiseren in overeenstemming met kwaliteit, planning en budget.

 • Ket & Co - BPC

  BIM en 2D/3D technische tekeningen

  Naast het uitwerken van 2D of 3D technische tekeningen kunnen onze teams van tekenaars u begeleiden tijdens uw hele BIM (Building Information Modeling) – project. Dankzij deze samenwerkingsmethode biedt BPC Group meer dan alleen een visualisatie van uw toekomstige werf, het is echt een samenwerkingsbasis waar alle werfinformatie op een gestructureerde manier beschreven, beheerd en uitgewisseld wordt. Een oplossing die het mogelijk maakt om daadwerkelijk te anticiperen op eventuele coördinatieproblemen en verder zorgt voor lagere kosten en optimalisering van de werfplanning.

 • Stabiliteit

  Onze cel Stabiliteit analyseert uw project van tevoren, uitgaande van de prijsstudie, om de oplossingen te vinden die het meest geschikt zijn voor uw budget. Oplossingen die zelf zullen worden uitgedaagd door de risico’s die samenhangen met de uitvoering van de werf om uw budget en de oorspronkelijke planning te respecteren, waarbij we een hoog kwaliteitsniveau inzake dienstverlening blijven bieden.

 • Speciale technieken

  Onze cel Speciale Technieken is betrokken bij de studie- en uitvoeringsfase voor alle elektromechanische vaardigheden gekoppeld aan uw project (HVAC, elektriciteit, sanitair …). Onze teams coördineren deze aspecten om te zorgen voor een prijsaanbod afgestemd op uw budget, en ook om technische coördinatie en optimaal risicomanagement te bieden.

Fase 3

Projectbeheer en uitvoering

Onze werfteams zien toe op de goede uitvoering van uw werf. De sleutel tot succes? Goed geplande processen en optimale coördinatie van alle betrokkenen op de werf.

 • Icoon Projectbeheer en uitvoering
  LEAN Management
 • Icoon LEAN Management
  In overeenstemming met budget, kwaliteit en tijdsbestek
 • Icoon In overeenstemming met budget, kwaliteit en tijdsbestek
  Expertise op het gebied van complexe projecten
 • LEAN - BPC

  LEAN Management

  Onze teams op locatie volgen de principes van LEAN Management om te zorgen voor een optimale uitvoering van uw werf. Deze aanpak beperkt kosten en termijnen tot een minimum, waarbij tegelijk een constante kwaliteit van het werk gegarandeerd wordt.

  Terwijl uit studies blijkt dat tussen 25% en 50% van de bouwkosten te wijten is aan verspillend en inefficiënt gebruik van menselijke en materiële hulpbronnen op locatie, biedt LEAN Management een echte meerwaarde om elk bouwproces bij uw project te optimaliseren.

 • BPC

  In overeenstemming met budget, kwaliteit en tijdsbestek

  Het anticiperen op en voorkomen van risico’s is één van de benaderingen van BPC Group om samen aan het vooraf gedefinieerde budget, de planning en het kwaliteitsniveau te voldoen. Gedurende uw hele project, vanaf de analyse van uw voorstel tot de uitvoering ervan, analyseert BPC Group uw project en biedt u duurzame oplossingen waarbij de risico’s, inherent verbonden aan het beheer van een bouwproject, worden beperkt.

 • BPC People

  Expertise op het gebied van complexe projecten

  Met meer dan 150 jaar ervaring in de bouwsector in Brussel en Wallonië is BPC Group erin geslaagd om een opmerkelijke expertise op te bouwen in alle soorten projecten. De afgelopen decennia hebben onze teams zich onderscheiden in complexe bouwprojecten dankzij werkmethoden die gebaseerd zijn op continue verbetering en operationele uitmuntendheid.

BPC People

Fase 4

Klantenservice

Omdat BPC Group zijn samenwerking baseert op langdurige relaties, gestoeld op vertrouwen en partnerschap, is uw tevredenheid onze prioriteit.

U kunt, na oplevering van het bouwwerk, rekenen op de ondersteuning van onze medewerkers bij de klantenservice. Zij zorgen voor een oplossing bij kleine tekortkomingen en problemen die helaas kunnen optreden na het uitvoeren van een project.

Uw feedback biedt ons een kans om onze processen en diensten te verbeteren en om de uitvoeringskwaliteit almaar naar aan hoger niveau te tillen.